Anamur Ziraat Odası

ZOBİS
Anamur Ziraat Odası > Duyurular > Ziraat Odası Başkanı Gümüş, Muhtarlara Yemek Verdi.

Ziraat Odası Başkanı Gümüş, Muhtarlara Yemek Verdi.

Anamur Ziraat Odası Başkanlığı Genel merkezden aldığı yetki doğrultusunda Anamur odasına bağlı ikinci temsilciliği Bozyazı’da hizmete girdi.

Odanın Anamur ve Bozyazı temsilciliği ile ilgili Bozyazı Öğretmen evinde Bozyazı mahalle ve köy muhtarlarına verdiği kaynaşma ve tanışma yemeğinde bir araya geldi.

Yemeğe,  Anamur Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş, Meclis başkanı Adem Çevik, Meclis başkan vekili Mustafa Şahincileroğlu, Yönetim Kurulu üyeleri, Veli Savcı, Hasan Ateş, Şeref Ünlü, Üstün Atalay, Fahrettin Serbest, Mehmet Çop, Meclis Üyeleri, Ali Uysal, Sezai Ulu, Ekrem Koyuncu, Hasan Doğan, Mesut Aydın, ve Odanın Genel sekreteri Doğan Çelik katıldı.

Ziraat Odamızın verdiği bu yemekte sizlerle beraber olmaktan büyük memnuniyet içindeyim sözleri ile başladığı konuşmasına şöyle devam etti. “Gayemiz birlik ve beraberliği sağlamak. Odamızı siyasetten uzak tutarak, menfaatlerini ön planda tutmak. İlişkilerimizi, eşit mesafede sürdürüp hep beraber odamız ve çiftçimiz menfaatine çalışmak çalıştırmak.” dır. “Bu güzel birlikteliklerin devamını diler hepinize katılımınız için teşekkür ediyorum.” dedi. Başkan Gümüş, sözlerinin devamında, “Toplantının amacının, birlikte hareket ederek mahalle ve köylerdeki çiftçilerin sorunlarını tespit etmek ve çözüm önerisi sunmak olduğunun altını  çizerek “Ziraat Odası olarak Anamur ve Bozyazı çiftçisinin güçlendirilmesi için yeni arayışlar içindeyiz. 2016 itibarı ile Hem oda olarak hem üreticilerimizin daha verimli olması için elimizden gelen tüm gücümüzü ortaya koyacağız. Bizler tarımın geleceğini, üretimdeki sıkıntıları gidermek adına biraz sonra değineceğim konuları çözmek adına buradayız. Birilerinin değil ama bizim olan sorunlarımızı biz çözeceğiz, birlikte çözeceğiz. Biz Devletin Memuru değiliz.  Çiftçinin memuruyuz. Bunu için muhtarlarımızla koordineli çalışmamız gerekiyor. Başkan Gümüş Ziraat Odası tarafından organize edilen yemekli toplantıda köy ve mahalle muhtarlarının oda ile ilgili bilmedikleri konularda adeta brifing verdi.  Gümüş sözlerinin sonunda”Bu güzel birlikteliklerin devamını diler hepinize katılımınız için teşekkür ediyorum.” dedi. Toplantı yenilen yemek ve katılımcılar arasında hoş sohbet ile devam etti.