Anamur Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş,Anamur Meclis Başkan Yardımcısı Mustafa Şahincileroğlu ve Boğuntu Muhtarı Mehmet Oktar'ın katkılarıyla 10 nisanda Boğuntu  ilkokulunda KIRSAL KALKINMA DESTEKLERİ KAPSAMINDA GENÇ ÇİFTÇİ PROJELERİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ hakkında sunu yapıldı.

Anamur İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde görevli veteriner hekim Çetin Biberci ve Anamur Ziraat Odası görevlisi Tarım Danışmanı Yöneticisi Aykut Sandıkcı tarafından sunu yapıldı.

Boğuntu mahallesi sakinlerine  genç çiftçi projesi kapsamındaki sorularına yanıt verildi.Uygulama rehberi yayınlandıktan sonra tekrar toplanılacağı belirtildi.