Anamur Ziraat Odası

ZOBİS
Anamur Ziraat Odası > Duyurular > Anamur Ziraat Odası Başkanlığı olarak 11 Mart 2016 Cuma günü saat 14.00’ de Anamur Belediye Meclis Salonunda, Bereket TV’ den Arı Doktoru Yunus Yılmaz hocamızın konuşmacı olarak katıldığı bir konferans düzenledik.

Anamur Ziraat Odası Başkanlığı olarak 11 Mart 2016 Cuma günü saat 14.00’ da Anamur Belediye Meclis Salonunda, Bereket TV’ den Arı Doktoru Yunus YILMAZ hocamızın konuşmacı olarak katıldığı bir konferans düzenledik.

Bu konferansın verilmesinde bizlerden desteğini esirgemeyen başta İlçe Tarım Müdürümüz H.Niyazi SARIOĞLU ve  İlçe Tarım Müdürlüğü Personeline, toplantı salonunu bize tahsis eden Belediye Başkanımız Sayın Mehmet TÜRE’ ye ve konferansımıza katılan bütün katılımcı ve basın mensuplarına Odamız Başkanlığı adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Anamur Ziraat Odası Başkanlığı olarak bizim bu konferansı düzenleme amacımız bölgemizde bulunan arıcılarımızın bir kelime de olsa yeni bir şey öğrenmelerini sağlamak ve Arı Doktoru Yunus YILMAZ hocamızın Arıcılık ile ilgili bilgi ve tecrübelerinden bölgemiz arıcılarının da istifade etmesini sağlamaktı.

Yunus YILMAZ Hocamız bu bağlamda Anamur’ a 09 Mart 2016 Çarşamba günü geldi ve Çarşamba gününden Konferansın yapıldığı 11 Mart 2016 Cuma günü saat 14.00’ a kadar Anamur’ da bulunan arıcılarımızı Odamız Başkanlığı Tarım Danışmanımız Ersoy NİZAMOĞLU ile birlikte ziyaret ederek Arıcılarımızın sorunlarını sıkıntılarını dinledi ve Arıcılarımıza bilgi ve tecrübeleriyle yardımcı olmaya çalıştı. Anamur Ziraat Odası Başkanlığı olarak bu konferansın bölgemizde bulunan Arıcılarımız için son derece faydalı olduğuna inanıyoruz.

Arı doktoru  Yunus YILMAZ hocamız arıcılarımızın sorularını cevapladı.