Anamur Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Anamur Ziraat Odası > Haberler > Anamur Ziraat Odası Başkanı Gümüş Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı Genel Müdürü Gümüş’ ü makamında ziyaret etti

Anamur Ziraat Odası Başkanı Gümüş Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı Genel Müdürü Gümüş’ ü makamında ziyaret etti

Anamur Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şeref GÜMÜŞ Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Genel Müdürü Mevlüt GÜMÜŞ’ü makamında ziyaret ederek ilçemiz tarımının sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili bir dosya sunarak Mevlüt GÜMÜŞ’ ten bu konuda kendilerine yardımcı olmalarını istedi. 

Oda Başkanı GÜMÜŞ Genel Müdür GÜMÜŞ’ e  Bozyazı Kaymakamlığı ve Bozyazı Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan Bölgemizin simgelerinden olan  Muz lifinden yapılmış ürünler hediye etti. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Genel Müdür’ü Mevlüt GÜMÜŞ’ de Oda Başkanı Ahmet Şeref GÜMÜŞ’ e teşekkür ederek  üreticilerimiz  için yapılması gereken ne varsa Bakanlık olarak yapacaklarını ve üreticilerimizin rahat olmaları gerektiğini söyledi. Daha sonra Oda Başkanımız GÜMÜŞ,  Genel Müdür  GÜMÜŞ ‘ü Anamur’ un güzelliklerini ve misafirperverliğini yerinde görmesi için  Anamur’ a davet etti. Oda Başkanı GÜMÜŞ’ e ziyaret esnasında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Kırsal Kalkınma ve Kredilendirme Daire Başkanlığı Proje ve Uygulama Koordinatörü Tahsin TÜFEKÇİ ‘ de eşlik etti.