Anamur Ziraat Odası > Haberler > Anamur Ziraat Odası Başkanlığı Danışmanlık Hizmeti Vermeye Başladı

Anamur Ziraat Odası Başkanlığı Danışmanlık Hizmeti Vermeye Başladı

Anamur Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş,  üyelerine daha iyi ve ve daha sağlıklı hizmet verebilme adına  tarımsal yayım ve danışmanlık hizmetlerine başladıklarını söyledi. danışmanlık hizmetleri çerçevesinde  ilk olarak veteriner ersoy nizamoğlu ile sözleşme imzaladıklarını ifade eden gümüş, önümüzdeki günlerde ziraat mühendisleri ile de sözleşme imzalayacaklarını belirterek bütün üyelerinin odamıza uğrayarak bu konu ile ilgili bilgi alabileceklerini ve bu hizmetlerden faydalanabileceklerini söyledi.

ziraat mühendisleri ile de sözleşmeler imzalandıktan sonra bu konu ile ilgili olarak bilgilendirme toplantıları yapacaklarını belirten  gümüş, bütün üyelerinin bu hizmetlerden mutlak suretle faydalanmaları gerektiginin de altını çizdi.