Anamur Ziraat Odası > Haberler > Anamur ziraat odası başkanı Ahmet Şeref Gümüş'ün öncülüğünde Mersin'e giderken programın ilk ayağı olan Erdemli'deki Alata Araştırmaya uğrandı.

Anamur ziraat odası başkanı Ahmet Şeref Gümüş ve Mersin Tarımsal Hizmetler Daire başkanlığında  15 ekim Dünya Kadın Çiftçiler gününe özel düzenlenen programda ilk ayağı olan Erdemli'deki Alata Araştırma Müdürlüğününde  katkılarıyla  Alata tanıtıldı.

Öğle yemeği yenip dinlendikten sonra seminer veren yüksek ziraat mühendisleri tarafından Alata araştırma birimleri hakkında bilgi sahibi olundu.

Alata Araştırma Müdürlüğü tarafından birçok çeşitler ortaya çıkmıştır.Bu da ülkemizde ve dünyada bu çalışmaların ne kadar önemli olduğunu vurgulamıştır.