Anamur Ziraat Odası

ZOBİS
Anamur Ziraat Odası > Haberler > TZOB GENEL KURULUNDA TİYATRO OYUNUMUZ "BİRLİK ZAMANI" ODA BAŞKANLARINA VE İZLEYECİLERİN BEĞENİLERİNE SUNULDU.

Türkiye Ziraat Odaları Birliğimizin 28. Genel kurulunda Anamur-Bozyazı ziraat odamızın katkılarıyla ve Anamur Halk eğitim müdürlüğümüzün destekleriyle hazırlamış olduğumuz yönetmeliğini Ercümet ÇAMLI'nın, yazarlığını Süleyman YALÇIN'nın yaptığı, oyunculuğunu Anamurlu üreticilerimizden oluşan BİRLİK ZAMANI Tiyatromuz Ankara Anadolu Otelinde Türkiye Ziraat Odaları Başkanlarına sunumunu yapmıştır. Tiyatromuz Sayın Genel başkanımız Şemsi BAYRAKTAR ve oda Başkanlarımız tarafından beğeniyle izlenmiştir. Tiyatromuzun sonunda Sayın Genel başkanımız Şemsi BAYRAKTAR tarafın dan odamıza ve tiyatro gurubumuza bir teşekkür konuşması yaparak odamız başkanlığına ve tiyatro gurubumuza tek tek pilaketlerini sunmuştur. Anamur-Bozyazı Ziraat Odası başkanlığı olarak, Anamur-Bozyazı Ziraat odamızın ve Anamur, Bozyazı İlçemizin tanıtımında emeği geçen Anamur Halk eğitim müdürlüğümüze, Tiyatromuzun yönetmeni Ercüment ÇAMLI hocamıza, ve oyun yazarımız Süleyman YALÇIN'a ve gecesini gündüzüne katarak zevkle ve